Financial Lease bij Action Lease – Onze Superkrachten!

Financial lease - bij Action Lease

Bericht delen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Ben je op zoek naar een nieuwe bedrijfswagen en denk je hierbij na om deze (deels) te financieren, maar wil je eerst extra informatie voordat je een besluit neemt? Hieronder leggen wij alles uit over Financial Lease via Action Lease en wat je hierbij van ons kan en mag verwachten.

In het kort, wat is Financial Lease precies?

Middels Financial Lease krijg jij als ondernemer de mogelijkheid om een nieuwe en/of gebruikte bedrijfswagen aan te schaffen zonder in één klap een grote investering te doen. De BTW wordt door jou aanbetaald aan de dealer (en kun je bij de eerstvolgende aangifte weer terugvragen) en de rest wordt voor je gefinancierd! Je betaalt maandelijks een vast bedrag. De looptijd, aanbetaling naast de BTW en/of slottermijn bepaal je helemaal zelf. Aan het einde van het leasecontract is de bedrijfswagen volledig van jou!

Wat bieden wij jou? Onze Superkrachten:
  • Leasevoorstel op maat Jij geeft zelf de gewenste looptijd, aanbetaling naast de BTW en eventuele slottermijn aan. Zo komen we op het maandbedrag waar jij je goed bij voelt.
  • Rijd binnen 24 uur je nieuwe (bedrijfs-) auto Wij zorgen voor een zo snel mogelijke acceptatie en behandeling van jouw voorstel.
  • Eigen voorraad van 400+ bedrijfswagens verdeeld over 2 locaties Voor elk type ondernemer hebben wij een passende bedrijfswagen staan.
  • Betrouwbaar en Onafhankelijk Door open en transparante communicatie kom je niet voor verrassingen te staan. Wij staan altijd voor je klaar en zijn ook in de avond via chat bereikbaar om al jouw vragen te beantwoorden.
  • Deskundig advies Wij beschikken over diverse deskundigen die je graag voorzien van advies op het gebied van Financial Lease – bedrijfswagens – bedrijfsmiddelen, maar ook op het gebied van risico’s helpen wij graag.

Waarom Financial Lease? De voordelen op een rij:
  • Je behoud vermogen Middels Financial Lease hoef je niet direct een grote investering te doen en betaal je de bedrijfswagen maandelijks af. Je behoud dus werkkapitaal om eventueel andere investeringen te doen of onvoorziene kosten op te vangen.
  • Je wordt (economisch) eigenaar van de auto Bij ingang van het contract komt de auto op jouw naam te zijn en ben je economisch eigenaar. Dit houdt in dat de bedrijfsauto op de balans komt te staan van je onderneming en je dus direct kan profiteren van fiscale voordelen. Tot het einde van de looptijd blijft de kredietverstrekker juridisch eigenaar. Dit houdt in dat de auto als onderpand gebruikt wordt in het geval je onverhoopt het contract niet af kunt betalen.
  • Direct profiteren fiscale voordelen Doordat je economisch eigenaar wordt van je bedrijfswagen profiteer je direct van fiscale voordelen zoals de BTW-teruggave, investeringsaftrek, renteaftrek en afschrijving op de balans.
  • Acceptatie zonder jaarcijfers Ben je starter, ZZP’er of ervaren ondernemer? Als je ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel (KVK) kom je in aanmerking voor Financial Lease. Via de calculator kun je direct een offerte aanvragen voor de gewenste auto, ook voor bedrijfswagen die niet op onze website staan.
  • Kosteloos extra inlossen Je kunt te allen tijde tussentijds extra inlossen zonder dat hier extra kosten aan verbonden zijn. Op die manier verkort je de looptijd en ben je dus eerder van je leasecontract af.

Meer weten?

Vraag direct een offerte aan via de website en/of neem contact met ons om je mogelijkheden te bespreken.

Meld je aan

Blijf op de hoogte van nieuwe berichten.

Meer informatie