Volkswagen bus lease

Wil jij een goede Volkswagen bus lease deal? In onze ruime voorraad zit altijd een Volkswagen bus die bij jouw bedrijf past. Klik op de bedrijfswagen waarin jij interesse hebt en zie in de Lease Calculator wat je maandelijks moet betalen voor jouw nieuwe Volkswagen bedrijfswagen. Vervolgens kan je in minder dan 1 minuut om een offerte vragen. Binnen 24 uur ontvang je dan van ons een passend lease voorstel. Waar wacht je nog op?

Alle filters
Laden...
{{ items.length }} bedrijfswagens gevonden
Pas filters toe
Merk & model
{{ row.value }}
{{ row.metaQueryCount }} {{ row.count }}
  • {{ innerRow.value }}
    {{ innerRow.metaQueryCount }} {{ innerRow.count }}
Carrosserie
{{ row.value }}
{{ row.metaQueryCount }}
Bouwjaar
Transmissie
{{ row.value }}
{{ row.metaQueryCount }}
Kilometerstand
km
km
Lease prijs
p.m.
p.m.
Brandstof
{{ row.value }}
{{ row.metaQueryCount }}
Vermogen
pk
pk
Kleur
{{ row.value }}
{{ row.metaQueryCount }}
Lengte & hoogte

Lengte

{{ row.value }}
{{ row.metaQueryCount }}

Hoogte

{{ row.value }}
{{ row.metaQueryCount }}
Aantal deuren
{{ row.value }}
{{ row.metaQueryCount }}
Nieuw
{{ row.value }}
{{ row.metaQueryCount }}
9.5
Ruud
Blij met de hulp en begeleiding voor het regelen van mijn financiering voor de nieuwe bedrijfswagen!
Mohammed
Duidelijke informatie en betrouwbaarheid
Theodorus
Heel fijn ontvangen en super geholpen in keuze neemen ze hebben alle tijd voor je en je kan lekker zelf rond kijken en net zoveel proef ritten maken met diversen merken ze houden je via app en mail op de hoogten Alles klopt gewoon
Robert
Ik ben super tevreden alles is tot in de puntjes verzorgd en voor vragen altijd berijdbaar
Artur
Goede communicatie. Snelle reactie. Goed geregeld
Heerkon international
Auto gezien, bellen en binnen halve dag alles geregeld.
Alle filters
{{ value }}
{{ value }}
{{ value }}
Min. bouwjaar {{ selectedBouwjaarFrom }}
Max. bouwjaar {{ selectedBouwjaarTo }}
{{ value }}
Min. {{ selectedKilometerstandFrom }} km
Max. {{ selectedKilometerstandTo }} km
Min. {{ selectedLeaseprijsFrom }},-
Max. {{ selectedLeaseprijsTo }},-
Min. {{ selectedVermogenFrom }} pk
Max. {{ selectedVermogenTo }} pk
{{ value }}
{{ value }}
{{ value }}
{{ value }}
{{ value }}
{{ value }}
Verwijder filters

{{ itemdata.vehicle_merk }} {{ itemdata.vehicle_model }}

{{ itemdata.vehicle_type }}
Fin. lease
€{{ itemdata.vehicle_lease_maandbedrag }} /mnd
{{ itemdata.vehicle_bouwjaar }}
{{ itemdata.vehicle_tellerstand_formatted }} km
{{ itemdata.vehicle_transmissie }}
Details bekijken
Vergelijken

Persoonlijk advies nodig?

Investeren met behoud van kapitaal
Gebruikte of nieuwe bedrijfsbus leasen
Altijd een scherpe lease deal
Gespecialiseerd in bedrijfswagens
Acceptatie zonder jaarcijfers
Leasen tegen duidelijke voorwaarden
ALT

Nieuwe bedrijfswagen, doe je oude direct weg

Vind je een nieuw bus, ruil je oude bedrijfsbus gelijk in.
Inruilverzoek invullen

Niets gevonden

 

Wilt u zakelijk een Vw bedrijfswagen leasen?

Bij de Volkswagen bus lease moet ieder detail kloppen, in onze ogen. Daarom beschikken wij over een voorraad van meer dan 400 bedrijfswagens. Daardoor kan je bij ons onder meer de Volkswagen Caddy, Volkswagen Crafter en Volkswagen Transporter leasen. Alle Volkswagen bussen zijn in verschillende kleuren, lengtes en hoogtes direct te leveren. Daarnaast zijn het laad- en trekvermogen en de laadruimte van elke Volkswagen anders.

Of je nou een een bestelbus, bakwagen, vrieswagen of personenbus van Volkswagen gaat leasen: in onze voorraad zit altijd een Volkswagen bedrijfswagen die helemaal voldoet aan jouw behoeften. Scroll rustig door ons aanbod en lease de Volkswagen bus die het beste past bij jouw bedrijf.

Volkswagen leasen

Hoe werkt dat, een Volkswagen bedrijfswagen leasen? Dat is vrij simpel. Klik op de Volkswagen bus die je graag zou willen leasen. Op de pagina van de betreffende Volkswagen bedrijfswagen staat — naast alle specificaties — onze Lease Calculator.

In de Lease Calculator kun je zien wat de lease van de Volkswagen bedrijfswagen maandelijks kost. Interessant? Vraag dan in twee muisklikken gratis om een offerte. Wij reageren dan binnen 24 uur met een passend lease voorstel voor de Volkswagen bus die jij wil leasen.

Aanbod: Volledige voorraad

Modellen: Caddy, Crafter, Transporter en nog veel meer.

Maandelijks bedrag bedrijfswagen

In de Lease Calculator kun je, voordat je een offerte aanvraag doet, nog wat zaken naar eigen inzicht invullen. Zo is het mogelijk om een aanbetaling te doen voor de Volkswagen bus. Je kunt op die manier het maandelijkse bedrag verminderen. Met de slottermijn, die je in de laatste maand van de lease overmaakt, is dat ook mogelijk. De slottermijn en aanbetaling zijn beide optioneel — en dus niet verplicht.

Je bepaalt bovendien zelf wat de termijn van de lease van de Volkswagen bedrijfswagen is. Met de duur van de lease kun je ook de maandelijkse kosten veranderen. Het voorstel voor de lease dat wij jou sturen als je een aanvraag doet, is geheel vrijblijvend. Je zit nergens aan vast en mag nog een andere bedrijfswagen kiezen, mocht je dat willen.

Volkswagen Financial Lease

Financial Lease: hoe werkt dat precies? Als je de Volkswagen bedrijfswagen wilt aanschaffen met Financial Lease dan zal de leasemaatschappij de aanschafwaarde (exclusief btw) van de nieuwe bus betalen. Jij maakt vervolgens gedurende de lease periode een vast bedrag over. Na de laatste termijn van de lease is de Volkswagen bedrijfswagen van jou.

Bij Financial Lease word je meteen economisch eigenaar van de Volkswagen bedrijfswagen. Je hebt daardoor meteen recht op een aantal fiscale voordelen: renteaftrek, afschrijving op de balans, investeringsaftrek en btw-teruggave. Als je meer wilt weten over deze voordelen, kun je meer informatie vinden op onze site.

Action Lease, jouw partner in lease

Action Lease is dé betrouwbare lease partner voor ondernemers. Wij snappen als geen ander dat jij voor de lease van een nieuwe Volkswagen bedrijfswagen niet zit te wachten op ingewikkelde taal. Wij staan daarom voor professionaliteit, transparantie en toegankelijkheid.

Wij leggen graag alles op een heldere manier uit bij de Volkswagen bedrijfswagen lease en staan voor laagdrempelig en persoonlijk contact. Zo kan je ons altijd mailen, bellen of WhatsAppen als je vragen hebt, ook na het afsluiten van de lease. Je mag ervan uitgaan dat wij altijd in begrijpelijke taal antwoorden.