Financial Lease Calculator

Uitleg Lease calculator

Aanschafwaarde:

De aanschafwaarde is het maximale leasebedrag voor uw bedrijfswagen, exclusief de BTW. U betaalt de BTW aan de leverancier, voorafgaand of tijdens de aflevering van de auto of bedrijfswagen. Heeft u een auto of bedrijfswagen in te ruilen? Deze kunt u gebruiken om de BTW te verrekenen. Bij de eerstvolgende aangifte kunt u het BTW-bedrag terugvragen bij de Belastingdienst.

Aanbetaling:

U kunt er met een aanbetaling voor kiezen om minder dan de gehele aanschafwaarde te leasen. Dit kan door middel van een geldbedrag of een inruil van een auto of bedrijfswagen. Houd er rekening mee dat u de aanbetaling doet bovenop de te betalen BTW.

Looptijd:

Voorafgaand aan het tekenen van het leasecontract bepaalt u de looptijd van het contract. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit 24, 36, 48 of 60 maanden. Binnen deze looptijd lost u het gehele leasebedrag af. De looptijd en de leeftijd van het object mogen samen niet meer dan 120 maanden bedragen.

Slottermijn:

Vindt u het maandelijkse leasebedrag te hoog? Een slottermijn stelt u in staat om dit bedrag te verlagen. Houd er wel rekening mee dat u over de gehele leaseperiode dan meer rente betaalt. De slottermijn lost u af in de laatste termijn van uw leasecontract. U kunt er ook voor kiezen om de hoogte van het slottermijn gelijk te stellen aan de inruilwaarde van uw bedrijfswagen. Hiermee bewaakt u de kosten van het slottermijn en hoeft u voor het eind van uw leasecontract geen extra geld opzij te zetten.

Bereken hier uw maandbedrag!

Vraag direct een offerte aan

Contact

 • Adres

  Dr. C. Lelyweg 5a, 6827BH Arnhem

 • Telefoonnummer

  026-2030560

 • WhatsApp

  06-51794004

 • Email-adres

  info@actionlease.nl

Klanten ervaringen

Volg ons via

 • Facebook

 • Linkedin

Stel een vraag