Volkswagen Crafter lease

Wil jij een nieuwe of jong gebruikte Volkswagen Crafter leasen? Vind in ons unieke aanbod de perfecte Crafter voor jouw bedrijf. Een goede bedrijfswagen gevonden? Klik dan op de afbeelding en ontdek direct wat je maandelijks betaalt voor de lease. In onze eigen Lease Calculator doe je bovendien direct een vrijblijvende offerteaanvraag. De volgende dag krijg je dan al een persoonlijk voorstel!

Alle filters
Laden...
{{ items.length }} bedrijfswagens gevonden
Pas filters toe
Merk & model
{{ row.value }}
{{ row.metaQueryCount }} {{ row.count }}
  • {{ innerRow.value }}
    {{ innerRow.metaQueryCount }} {{ innerRow.count }}
Carrosserie
{{ row.value }}
{{ row.metaQueryCount }}
Bouwjaar
Transmissie
{{ row.value }}
{{ row.metaQueryCount }}
Kilometerstand
km
km
Lease prijs
p.m.
p.m.
Brandstof
{{ row.value }}
{{ row.metaQueryCount }}
Vermogen
pk
pk
Kleur
{{ row.value }}
{{ row.metaQueryCount }}
Lengte & hoogte

Lengte

{{ row.value }}
{{ row.metaQueryCount }}

Hoogte

{{ row.value }}
{{ row.metaQueryCount }}
Aantal deuren
{{ row.value }}
{{ row.metaQueryCount }}
Nieuw
{{ row.value }}
{{ row.metaQueryCount }}
9.5
Ruud
Blij met de hulp en begeleiding voor het regelen van mijn financiering voor de nieuwe bedrijfswagen!
Mohammed
Duidelijke informatie en betrouwbaarheid
Theodorus
Heel fijn ontvangen en super geholpen in keuze neemen ze hebben alle tijd voor je en je kan lekker zelf rond kijken en net zoveel proef ritten maken met diversen merken ze houden je via app en mail op de hoogten Alles klopt gewoon
Robert
Ik ben super tevreden alles is tot in de puntjes verzorgd en voor vragen altijd berijdbaar
Artur
Goede communicatie. Snelle reactie. Goed geregeld
Heerkon international
Auto gezien, bellen en binnen halve dag alles geregeld.
Alle filters
{{ value }}
{{ value }}
{{ value }}
Min. bouwjaar {{ selectedBouwjaarFrom }}
Max. bouwjaar {{ selectedBouwjaarTo }}
{{ value }}
Min. {{ selectedKilometerstandFrom }} km
Max. {{ selectedKilometerstandTo }} km
Min. {{ selectedLeaseprijsFrom }},-
Max. {{ selectedLeaseprijsTo }},-
Min. {{ selectedVermogenFrom }} pk
Max. {{ selectedVermogenTo }} pk
{{ value }}
{{ value }}
{{ value }}
{{ value }}
{{ value }}
{{ value }}
Verwijder filters

{{ itemdata.vehicle_merk }} {{ itemdata.vehicle_model }}

{{ itemdata.vehicle_type }}
Fin. lease
€{{ itemdata.vehicle_lease_maandbedrag }} /mnd
{{ itemdata.vehicle_bouwjaar }}
{{ itemdata.vehicle_tellerstand_formatted }} km
{{ itemdata.vehicle_transmissie }}
Details bekijken
Vergelijken

Persoonlijk advies nodig?

Investeren met behoud van kapitaal
Gebruikte of nieuwe bedrijfsbus leasen
Altijd een scherpe lease deal
Gespecialiseerd in bedrijfswagens
Acceptatie zonder jaarcijfers
Leasen tegen duidelijke voorwaarden
ALT

Nieuwe bedrijfswagen, doe je oude direct weg

Vind je een nieuw bus, ruil je oude bedrijfsbus gelijk in.
Inruilverzoek invullen

Niets gevonden

 

Wilt u zakelijk een Volkswagen Crafter leasen?

Lease Volkswagen Crafter bij Action Lease en ga binnen no-time met jouw nieuwe bedrijfswagen aan het werk. Wij hebben namelijk vele Crafters op voorraad, waardoor wij die direct bij jou kunnen afleveren. Wil je de Volkswagen Crafter leasen bij ons, dan kun je kiezen uit bestelbussen, bakwagens, koel- en vrieswagens en Crafters met een open laadbak. Er zijn daarnaast verschillen in onder meer hoogte en lengte.

De Volkswagen Crafter is al sinds de introductie in 2006 een populaire bedrijfswagen. Dat komt onder meer door de lengte, het comfort, de gebruiksvriendelijkheid en veiligheid die de Crafter biedt. Volkswagen heeft sinds 2006 met succes meerdere updates gedaan, zodat de je bij deze bedrijfswagen verzekerd bent van de nieuwste technieken.

Lease Calculator

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je je afvraagt hoe een Volkswagen Crafter leasen precies in zijn werk gaat. Dat is niet zo ingewikkeld als je misschien denkt. Je klikt op de Crafter die bij jouw bedrijf past. Je komt dan op de pagina met alle specificaties van de bus en vindt daar onze eigen Lease Calculator.

Daarin staat het maandelijkse bedrag voor het leasen van de Volkswagen Crafter. Is dat een aantrekkelijk aanbod? In slechts twee muisklikken vraag je gratis een vrijblijvende offerte aan. 24 uur later heb je al een persoonlijk lease voorstel van ons ontvangen.

Aanbod: Volledige voorraad

Maandelijkse bedrag Crafter

Voor het aanvragen van de offerte is het mogelijk om aanpassingen te doen in onze Lease Calculator. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om een aanbetaling te doen. Op die manier kun je het maandelijkse bedrag voor de Volkswagen Crafter lease verlagen. Dat kan ook door een slottermijn toe te voegen. Die betaal je pas in de laatste maand van de lease. Een slottermijn en aanbetaling zijn niet verplicht.

Het maandelijks te betalen bedrag is ook afhankelijk van de lengte van de leaseperiode. Die mag je bij ons zelf bepalen. Is de Lease Calculator ingevuld, dan kun je de aanvraag voor een offerte versturen. Ons voorstel is altijd gratis én vrijblijvend. Je zit dus nergens aan vast. Het blijft ook mogelijk om voor andere bedrijfswagens een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Volkswagen Financial Lease

Ga je via Financial Lease de Volkswagen Crafter leasen, dan betaalt de leasemaatschappij de aanschafwaarde. Let op, dat is exclusief btw. Die maak je zelf over en krijg je terug bij de eerstvolgende btw-aangifte. Totdat de leasetermijn erop zit, betaal je het maandelijkse bedrag, waarna de Volkswagen Crafter van jou is. Bij Operational Lease, een andere leasevorm, is dat niet het geval.

Bij Financial Lease ben je vanaf de eerste dag de economische eigenaar van de Crafter. Dat geeft je recht op fiscale voordelen zoals investeringsaftrek, renteaftrek, btw-teruggave en afschrijving. Ga voor nog meer informatie over Financial Lease naar onze speciale pagina over Financial Lease.

Action Lease, jouw partner in lease

Ga je de Volkswagen Crafter Leasen bij Action Lease dan worden wij jouw benaderbare en betrouwbare partner. Wij zijn opgericht door en voor ondernemers en begrijpen daardoor maar al te goed dat jij niet zit te wachten op ingewikkelde taal als je een nieuwe bedrijfswagen wilt.

Daarom kun je bij ons rekenen op professioneel én persoonlijk contact. Wij leggen jou altijd alles op een heldere manier uit. Tijdens de hele leaseperiode blijven wij benaderbaar en mag je al jouw vragen aan ons stellen. Dat kan via WhatsApp, de mail of telefoon. Een heldere uitleg krijg je gegarandeerd.