Ford Transit Custom lease

Wilt u zakelijk een Ford Transit Custom lease afsluiten? Dan bent u bij Action Lease aan het juiste adres! De Ford Transit Custom biedt ondernemers de perfecte combinatie van functionaliteit en comfort. Onze Transit Custom financial lease mogelijkheden zijn ideaal voor zzp’ers die willen profiteren van de fiscale voordelen van het leasen van een bedrijfswagen. Ontdek vandaag nog onze voordelige leaseopties en vraag direct een offerte aan. Bij Action Lease zorgen we voor een soepele en snelle leaseroute, zodat u zich volledig kunt concentreren op uw onderneming.

Alle filters
Laden...
{{ items.length }} bedrijfswagens gevonden
Pas filters toe
Merk & model
{{ row.value }}
{{ row.metaQueryCount }} {{ row.count }}
 • {{ innerRow.value }}
  {{ innerRow.metaQueryCount }} {{ innerRow.count }}
Carrosserie
{{ row.value }}
{{ row.metaQueryCount }}
Bouwjaar
Transmissie
{{ row.value }}
{{ row.metaQueryCount }}
Kilometerstand
km
km
Lease prijs
p.m.
p.m.
Brandstof
{{ row.value }}
{{ row.metaQueryCount }}
Vermogen
pk
pk
Kleur
{{ row.value }}
{{ row.metaQueryCount }}
Lengte & hoogte

Lengte

{{ row.value }}
{{ row.metaQueryCount }}

Hoogte

{{ row.value }}
{{ row.metaQueryCount }}
Aantal deuren
{{ row.value }}
{{ row.metaQueryCount }}
Nieuw
{{ row.value }}
{{ row.metaQueryCount }}
9.5
Ruud
Blij met de hulp en begeleiding voor het regelen van mijn financiering voor de nieuwe bedrijfswagen!
Mohammed
Duidelijke informatie en betrouwbaarheid
Theodorus
Heel fijn ontvangen en super geholpen in keuze neemen ze hebben alle tijd voor je en je kan lekker zelf rond kijken en net zoveel proef ritten maken met diversen merken ze houden je via app en mail op de hoogten Alles klopt gewoon
Robert
Ik ben super tevreden alles is tot in de puntjes verzorgd en voor vragen altijd berijdbaar
Artur
Goede communicatie. Snelle reactie. Goed geregeld
Heerkon international
Auto gezien, bellen en binnen halve dag alles geregeld.
Alle filters
{{ value }}
{{ value }}
{{ value }}
Min. bouwjaar {{ selectedBouwjaarFrom }}
Max. bouwjaar {{ selectedBouwjaarTo }}
{{ value }}
Min. {{ selectedKilometerstandFrom }} km
Max. {{ selectedKilometerstandTo }} km
Min. {{ selectedLeaseprijsFrom }},-
Max. {{ selectedLeaseprijsTo }},-
Min. {{ selectedVermogenFrom }} pk
Max. {{ selectedVermogenTo }} pk
{{ value }}
{{ value }}
{{ value }}
{{ value }}
{{ value }}
{{ value }}
Verwijder filters

{{ itemdata.vehicle_merk }} {{ itemdata.vehicle_model }}

{{ itemdata.vehicle_type }}
Fin. lease
€{{ itemdata.vehicle_lease_maandbedrag }} /mnd
{{ itemdata.vehicle_bouwjaar }}
{{ itemdata.vehicle_tellerstand_formatted }} km
{{ itemdata.vehicle_transmissie }}
Details bekijken
Vergelijken

Persoonlijk advies nodig?

Investeren met behoud van kapitaal
Gebruikte of nieuwe bedrijfsbus leasen
Altijd een scherpe lease deal
Gespecialiseerd in bedrijfswagens
Acceptatie zonder jaarcijfers
Leasen tegen duidelijke voorwaarden
ALT

Nieuwe bedrijfswagen, doe je oude direct weg

Vind je een nieuw bus, ruil je oude bedrijfsbus gelijk in.
Inruilverzoek invullen

Niets gevonden

 

Wilt u zakelijk een Ford Custom leasen?

Bij Action Lease begrijpen we dat ondernemers op zoek zijn naar betrouwbare en efficiënte bedrijfswagens. De Ford Transit Custom is een uitstekende keuze voor bedrijven die een veelzijdige en robuuste bedrijfswagen nodig hebben. In dit artikel bespreken we waarom de Ford Transit Custom via financial lease een slimme keuze is voor zzp’ers en andere ondernemers. We behandelen de voordelen van financial lease, hoe het werkt, onze werkwijze en alle details over de Ford Transit Custom.

Transit Custom financial lease voor zzp’ers

Financial lease is een ideale oplossing voor zzp’ers die willen profiteren van een nieuwe bedrijfswagen zonder een grote investering ineens te doen. Met financial lease behoudt u uw liquiditeit en profiteert u van fiscale voordelen zoals renteaftrek en btw-teruggave. Bij Action Lease bieden we transparante en flexibele leaseopties, zodat u zich volledig kunt richten op uw bedrijf.

Aanbod: Volledige voorraad

Carrosseries: Dubbele cabine en nog veel meer.

Bouwjaren: 2018 en nog veel meer.

Nieuw: Tweedehands en nog veel meer.

Speciaal voor ondernemers (zzp’ers)

Als ondernemer heeft u specifieke eisen voor uw bedrijfswagen. Bij Action Lease begrijpen we dat en bieden we leaseoplossingen die perfect aansluiten bij uw zakelijke behoeften. De Ford Transit Custom is een veelzijdige bedrijfswagen die zowel krachtig als betrouwbaar is, ideaal voor het vervoeren van goederen of het bezoeken van klanten. Met de Transit Custom profiteert u van een voertuig dat zowel stijlvol als functioneel is, en dat uw dagelijkse werkzaamheden optimaal ondersteunt.

De voordelen van financial lease

Financial lease biedt tal van voordelen voor ondernemers:

 • Behoud van liquiditeit: U hoeft geen grote som geld ineens te betalen, waardoor uw kapitaal beschikbaar blijft voor andere investeringen.
 • Fiscale voordelen: Profiteer van renteaftrek, investeringsaftrek en btw-teruggave.
 • Economisch eigendom: De bedrijfswagen staat op uw balans, wat uw financiële positie versterkt.
 • Vaste maandelijkse kosten: Hierdoor kunt u eenvoudig budgetteren.
 • Flexibiliteit: U kiest zelf de looptijd en de hoogte van de maandelijkse betaling.

Waarom financial lease?

Financial lease biedt ondernemers de mogelijkheid om een nieuwe bedrijfswagen aan te schaffen zonder in één keer een grote som geld te betalen. De bank betaalt de vraagprijs van de bedrijfswagen, waarna u maandelijks een vast bedrag betaalt. U bepaalt zelf de looptijd en de hoogte van de maandelijkse betalingen. Aan het einde van de leaseperiode is de bedrijfswagen volledig van u.

Wat is financial lease?

Financial lease is een vorm van leasen waarbij u economisch eigenaar wordt van de bedrijfswagen vanaf het moment dat het leasecontract ingaat. Dit betekent dat de bedrijfswagen op de balans van uw onderneming komt te staan en u kunt profiteren van fiscale voordelen zoals renteaftrek en btw-teruggave. De bank blijft juridisch eigenaar van de bedrijfswagen totdat de laatste termijn is betaald. Financial lease is een transparante en flexibele manier om uw bedrijfswagen te financieren.

Onze werkwijze

Onze werkwijze bij Action Lease is eenvoudig en transparant:

 1. Vind de bedrijfswagen voor uw onderneming: Zoek binnen onze voorraad naar de perfecte bus voor uw onderneming. U kunt zoeken op merk & model, carrosserie, transmissie of brandstofsoort.
 2. Offerte aanvraag: Bij al onze bedrijfswagens staat op de detailpagina een leasecalculator. Als het maandbedrag naar wens is, klikt u op “Financial Lease offerte”. Vul de gevraagde gegevens in en als alles klopt, klik op “bevestig aanvraag”.
 3. Akkoord met de lease: Na de aanvraag ontvangt u een voorlopige offerte. Als alles klopt en u akkoord gaat, hebben wij de volgende documenten nodig om het contract op te stellen: voor- en achterkant rijbewijs, voorkant zakelijke bankpas en de factuur van de dealer.
 4. Aflevering inplannen: Als het contract getekend is en de BTW is aanbetaald, plant u de aflevering met onze vaste partners. Bent u te druk en kunt u de bedrijfswagen niet ophalen? Bespreek of de bedrijfswagen bezorgd kan worden.

Leasen via Action Lease

Leasen via Action Lease betekent leasen met zekerheid. Wij zijn transparant in onze communicatie en zoeken altijd naar het beste voorstel voor u. Onze leaseopties zijn flexibel en afgestemd op uw zakelijke behoeften. Bovendien zijn wij een in-house lease maatschappij, wat betekent dat uw lease snel en efficiënt geregeld kan worden.

Financial Lease: wat houdt het in?

Financial Lease is een financieringsvorm waarbij u maandelijks een vast bedrag betaalt voor uw bedrijfswagen. Denk erover na om een bedrijfswagen aan te schaffen met behulp van Financial Lease? Hieronder leggen we alles rustig uit. Mocht u toch nog vragen of twijfels hebben, kijk dan op de pagina met meest gestelde vragen of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u met alle liefde alles over Financial Lease.

Financial Lease: hoe werkt het?

Deze vorm van leasen is alleen voor ondernemers. U komt in aanmerking voor financiering van uw bedrijfswagen als u staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. De bank kijkt na uw aanvraag naar uw financiële situatie of die van uw bedrijf.

Praktische voordelen van Financial Lease

 • Jij wordt economisch eigenaar: De bedrijfswagen komt op de balans van uw onderneming te staan en u profiteert van fiscale voordelen zoals renteaftrek, investeringsaftrek, btw-teruggave en afschrijving.
 • Behoud van vermogen: U behoudt uw liquiditeit en kunt uw kapitaal gebruiken voor andere investeringen.
 • Kosteloos extra inlossen: Bij ons kunt u altijd tussentijds kosteloos meer inlossen dan het vaste maandbedrag.
 • Acceptatie zonder jaarcijfers: U kunt ook zonder uitgebreide jaarcijfers een leasecontract afsluiten.

Vind een nieuwe bedrijfsbus. Met een eigen voorraad van 400+ bedrijfswagens zit er voor elke ondernemer wel wat tussen. U kunt altijd bij ons terecht voor een proefrit. Gebruik het proefritformulier om een proefrit te bevestigen. Mocht u in de buurt zijn, dan bent u zeker welkom en kunt u vragen naar de desbetreffende bedrijfswagen om daar een proefrit mee te maken.

Waarom is leasen via Action Lease de juiste keuze?

Lease je via Action Lease, dan lease je met zekerheid. Wij zijn overal transparant over en we doen graag een stapje extra. Tevens zijn wij een in-house lease maatschappij, wat betekent dat als je least via één van onze vaste partners jouw lease enorm snel te regelen valt.

Kan ik leasen met een BKR-registratie?

Een negatieve BKR-registratie kan grote gevolgen hebben voor het afsluiten van een leasecontract. Als je problemen hebt gehad met het afbetalen van een lening, kun je tot vijf jaar na het inlopen van de achterstand last houden van een zogenoemde negatieve codering bij Stichting BKR. Voor veel banken is zo’n registratie reden om geen leasecontract meer met je af te sluiten. Maar door onze goede samenwerkingen met kredietverstrekkers, kunnen wij misschien toch iets voor je betekenen. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.

Overweeg je om voor het eerst een leasecontract af te sluiten? Of heb je in het verleden slechte ervaringen gehad met leasebedrijven? Wij willen je daarbij helpen. Je kunt altijd contact met ons opnemen of een offerte aanvragen, zonder dat je daarvoor moet betalen. Wij willen voorkomen dat je het gevoel krijgt dat we informatie voor je hebben achtergehouden.

Kan ik na een aanvraag nog wisselen van bedrijfswagen?

Je hebt een mooie nieuwe Renault Master gezien en een aanvraag gedaan voor een leasecontract, maar tijdens de behandeling verander je van gedachten. Je bedenkt dat een Mercedes Sprinter toch beter bij je bedrijf past, maar kan je dan nog wel switchen? Dat is natuurlijk geen probleem voor ons. Sterker nog, wij proberen je altijd een zo goed mogelijk advies te geven. Nadat we jouw aanvraag hebben ontvangen