Volkswagen Transporter lease

Wil jij graag een jong gebruikte of nieuwe Volkswagen Transporter leasen? In ons unieke aanbod vind je direct de ideale Transporter. Een mooie Volkswagen gevonden? Klik op de afbeelding en ontdek wat je maandelijks betaalt. In onze eigen Lease Calculator kun je bovendien meteen een vrijblijvende offerteaanvraag doen. De volgende dag heb je een persoonlijk voorstel van ons ontvangen!

Alle filters
Laden...
{{ items.length }} bedrijfswagens gevonden
Pas filters toe
Merk & model
{{ row.value }}
{{ row.metaQueryCount }} {{ row.count }}
  • {{ innerRow.value }}
    {{ innerRow.metaQueryCount }} {{ innerRow.count }}
Carrosserie
{{ row.value }}
{{ row.metaQueryCount }}
Bouwjaar
Transmissie
{{ row.value }}
{{ row.metaQueryCount }}
Kilometerstand
km
km
Lease prijs
p.m.
p.m.
Brandstof
{{ row.value }}
{{ row.metaQueryCount }}
Vermogen
pk
pk
Kleur
{{ row.value }}
{{ row.metaQueryCount }}
Lengte & hoogte

Lengte

{{ row.value }}
{{ row.metaQueryCount }}

Hoogte

{{ row.value }}
{{ row.metaQueryCount }}
Aantal deuren
{{ row.value }}
{{ row.metaQueryCount }}
Nieuw
{{ row.value }}
{{ row.metaQueryCount }}
9.5
Ruud
Blij met de hulp en begeleiding voor het regelen van mijn financiering voor de nieuwe bedrijfswagen!
Mohammed
Duidelijke informatie en betrouwbaarheid
Theodorus
Heel fijn ontvangen en super geholpen in keuze neemen ze hebben alle tijd voor je en je kan lekker zelf rond kijken en net zoveel proef ritten maken met diversen merken ze houden je via app en mail op de hoogten Alles klopt gewoon
Robert
Ik ben super tevreden alles is tot in de puntjes verzorgd en voor vragen altijd berijdbaar
Artur
Goede communicatie. Snelle reactie. Goed geregeld
Heerkon international
Auto gezien, bellen en binnen halve dag alles geregeld.
Alle filters
{{ value }}
{{ value }}
{{ value }}
Min. bouwjaar {{ selectedBouwjaarFrom }}
Max. bouwjaar {{ selectedBouwjaarTo }}
{{ value }}
Min. {{ selectedKilometerstandFrom }} km
Max. {{ selectedKilometerstandTo }} km
Min. {{ selectedLeaseprijsFrom }},-
Max. {{ selectedLeaseprijsTo }},-
Min. {{ selectedVermogenFrom }} pk
Max. {{ selectedVermogenTo }} pk
{{ value }}
{{ value }}
{{ value }}
{{ value }}
{{ value }}
{{ value }}
Verwijder filters

{{ itemdata.vehicle_merk }} {{ itemdata.vehicle_model }}

{{ itemdata.vehicle_type }}
Fin. lease
€{{ itemdata.vehicle_lease_maandbedrag }} /mnd
{{ itemdata.vehicle_bouwjaar }}
{{ itemdata.vehicle_tellerstand_formatted }} km
{{ itemdata.vehicle_transmissie }}
Details bekijken
Vergelijken

Persoonlijk advies nodig?

Investeren met behoud van kapitaal
Gebruikte of nieuwe bedrijfsbus leasen
Altijd een scherpe lease deal
Gespecialiseerd in bedrijfswagens
Acceptatie zonder jaarcijfers
Leasen tegen duidelijke voorwaarden
ALT

Nieuwe bedrijfswagen, doe je oude direct weg

Vind je een nieuw bus, ruil je oude bedrijfsbus gelijk in.
Inruilverzoek invullen

Niets gevonden

 

Wilt u zakelijk een Vw Transporter leasen?

Lease Volkswagen Transporter bij Action Lease en ga razendsnel aan het werk met jouw nieuwe bedrijfswagen. Wij hebben allerlei Transporters op voorraad. Die kunnen wij daardoor direct bij jou afleveren. Wil je de Volkswagen Transporter leasen bij Action Lease, dan kun je kiezen uit zowel bestelbussen als auto’s voor personenvervoer.

De Volkswagen Transporter is 70 jaar na de introductie uitgegroeid tot een iconische bedrijfswagen. Wist je dat dit zelfs het best verkochte busje ter wereld is? Dat heeft onder meer te maken met de betrouwbaarheid en brede toepasbaarheid van de Transporter. Volkswagen heeft in het verleden veel updates doorgevoerd, waardoor je ook bij ons Transporters uit allerlei bouwjaren kan vinden.

Lease Calculator

Wij begrijpen als jij je afvraagt hoe een Volkswagen Transporter leasen precies werkt. Dat is niet zo moeilijk als je wellicht denkt. Je klikt op de Transporter die jou aanspreekt, waardoor je op de pagina met specificaties komt. Daarop vind je ook onze Lease Calculator.

In de Lease Calculator zie je het bedrag dat je maandelijks betaalt voor het leasen van de Volkswagen Transporter. Is dat een mooi aanbod? Dan kun je in slechts twee muisklikken gratis een vrijblijvende offerte aanvragen. Uiterlijk 24 uur later ontvang je van ons een persoonlijk lease voorstel.

Aanbod: Volledige voorraad
Carrosseries: Dubbele cabine en nog veel meer.

Maandelijkse bedrag Transporter

Voordat je een offerte aanvraagt, is het nog mogelijk om zelf aanpassingen te doen in onze Lease Calculator. Zo kun je ervoor kiezen om een aanbetaling te doen. Op die manier verlaag je het maandelijkse bedrag voor de Volkswagen Transporter lease. Dat kan ook door een slottermijn in te vullen. Die betaal je pas in de laatste maand van de lease. Zowel een slottermijn als aanbetaling zijn optioneel.

Het maandelijkse bedrag hangt ook af van de leaseperiode. Die mag je zelf bepalen bij Action Lease. Heb je de Lease Calculator volledig ingevuld, dan kun je de aanvraag versturen. Het voorstel dat je krijgt, is gratis én vrijblijvend. Je zit dus nergens aan vast. Ook blijft het mogelijk om vrijblijvende offertes aan te vragen voor andere bedrijfswagens.

Financial Lease Volkswagen

Ga je de Volkswagen Transporter leasen door middel van Financial Lease, dan zal de leasemaatschappij de aanschafwaarde betalen. Dat is wel exclusief btw. Die maak je zelf over en krijg je bij de btw-aangifte weer terug. Tijdens de hele leasetermijn betaal je het vaste maandelijkse bedrag. Daarna is de Volkswagen Transporter volledig van jou. Bij Operational Lease, een andere leasevorm, is dat niet het geval.

Kies je voor Financial Lease, dan ben je vanaf de eerste dag economische eigenaar. Daardoor heb je recht op fiscale voordelen zoals renteaftrek, investeringsaftrek, btw-teruggave en afschrijving. Voor meer informatie over Financial Lease kun je naar onze speciale pagina over Financial Lease gaan.

Action Lease, jouw partner in lease

Ga je de Volkswagen Transporter Leasen bij Action Lease dan beloven wij jouw betrouwbare en benaderbare partner te worden. Wij zijn door en voor ondernemers opgericht en beseffen dat jij niet zit te wachten op een ingewikkelde uitleg als je een bedrijfswagen wilt aanschaffen.

Je kunt daarom bij ons altijd vertrouwen op professioneel én persoonlijk contact. Wij leggen alles graag op een duidelijke en begrijpelijke manier uit. Bovendien blijven wij tijdens de hele leaseperiode benaderbaar voor jou. Via WhatsApp, de mail of telefoon kun je altijd vragen aan ons stellen.