Volkswagen e-Crafter

Elektrische bedrijfswagen leasen

Met z’n 35,8 kWh batterijpakket heeft de Volkswagen e-Crafter een actieradius van 170 km*. Daarmee is hij bij uitstek geschikt voor een volledige werkdag in een stedelijke omgeving. Uit een evaluatie van het rijgedrag van 1.500 Volkswagen Bedrijfswagens-klanten kwam naar voren dat de meeste gebruikers tussen 70 en 100 km per dag afleggen met hun bestelwagen. Omdat hij geen schadelijke stoffen uitstoot, is de e-Crafter welkom in elke milieuzone.

Volkswagen e-Crafter

€ 42.850,-

* Op basis van 7.500 slottermijn.

Financial lease voorstel voor de e-Crafter?

Vrijblijvend een lease voorstel ontvangen voor deze e-Crafter? Met alle fiscale voordelen die een elektrische bedrijfswagen met zich mee brengt is Financial lease de ideale uitkomst. Meer informatie over fiscale voordelen van een elektrische voordelen lees het hieronder.

De technologie achter deze e-Crafter

Elektrische bedrijfswagen leasen

Elektromotor

De lichtere elektromotor is zeer compact en stoot emissie uit. Daarnaast is de elektromotor bovendien extreem stil.

Elektrische bedrijfswagen leasen

Elektro-aandrijving

Deze zorgt voor de verbinding met de hoogvoltaccu en voorziet de boordelektronica en de elektromotor van energie.

Elektrische bedrijfswagen leasen

Kinetische energie

Bij het remmen wordt kinetische energie gewonnen, die door een generator wordt omgezet in elektrische energie.

Bekijk hieronder de e-Crafter in 360°

Volkswagen e-Crafter

€ 42.850,-

Duurzaam ondernemen met de Volkswagen e-Crafter

Steeds een stap verder: dankzij de nieuwste technologie weet de nieuwe Volkswagen e-Crafter als volledig elektrische bedrijfswagen raad met de uitdagingen van alledag. Een maximaal vermogen in combinatie met nul emissies — dat mag je verwachten van de Crafter van de toekomst.

Elektrische bedrijfswagen leasen

8 jaar onderhoud en APK

Bij de e-Crafter is het onderhoud de eerste 8 jaar standaard inbegrepen (tot een maximum van 240.000 km).
Inbegrepen zijn: alle voorgeschreven grote en kleine onderhoudsinspecties, periodiek vervangen van stof- en pollenfilters, verversen van remvloeistof en verplichte Algemene Periodieke Keuringen. Schadeherstel, reparaties en slijtagedelen zijn niet standaard inbegrepen.

8 jaar garantie op hoogvoltaccu

Op de hoogvoltaccu van de e-Crafter geeft Volkswagen Bedrijfswagens maar liefst 8 jaar garantie (tot een maximum van 160.000 km).
Je kunt dus rekenen op langdurige bedrijfszekerheid.

*) De opgegeven actieradius is de actieradius die tot stand is gekomen na het rijden van de testrondes volgens de geldende emissiestandaard in Europa (NEDC). In de praktijk kan de daadwerkelijke actieradius afwijken. Deze is afhankelijk van de rijstijl, de snelheid, de bandenkeuze, het gebruik van comfort- en externe functies, de buitentemperatuur, het aantal passagiers/de belading en de rijomstandigheden.

Offerte aanvraag

Volkswagen e-Crafter