Volkswagen e-Crafter leasen

Duurzaam ondernemen met de Volkswagen e-Crafter!

Elektrische bedrijfswagen leasen

De nieuwe Volkswagen e-Crafter is bij uitstek geschikt voor een volledige werkdag in een stedelijke omgeving. Omdat deze bedrijfswagen geen schadelijke stoffen uitstoot, is de e-Crafter welkom in elke milieuzone. Met z’n 35,8 kWh batterijpakket heeft de Volkswagen e-Crafter bovendien een actieradius van 170 km*. Uit een evaluatie van het rijgedrag van 1.500 Volkswagen Bedrijfswagen-klanten is gebleken dat de meeste gebruikers tussen 70 en 100 km per dag afleggen met hun bestelwagen. 

Volkswagen e-Crafter

€ 42.850,-

* Op basis van 7.500 slottermijn.

Financial lease voorstel voor de e-Crafter?

Wil je een elektrische bedrijfswagen leasen en een vrijblijvend voorstel ontvangen voor deze Volkswagen e-Crafter? Met alle fiscale voordelen die een elektrische bedrijfswagen biedt, is Financial Lease de ideale uitkomst. Vul het offerteformulier in en ontvang gratis een vrijblijvend leasevoorstel van ons.

De technologie achter deze e-Crafter

Elektrische bedrijfswagen leasen

Elektromotor

De lichtere elektromotor is zeer compact en stoot geen emissie uit. Bovendien is die extreem stil.

Elektrische bedrijfswagen leasen

Elektro-aandrijving

Deze zorgt voor de verbinding met de hoogvoltaccu en voorziet de boordelektronica en de elektromotor van energie.

Elektrische bedrijfswagen leasen

Kinetische energie

Bij het remmen wordt kinetische energie gewonnen, die door een generator wordt omgezet in elektrische energie.

Bekijk hieronder de e-Crafter in 360°

Duurzaam ondernemen met de Volkswagen e-Crafter

Dankzij de nieuwste technologie weet de nieuwe Volkswagen e-Crafter als volledig elektrische bedrijfswagen wel raad met alle uitdagingen. Een maximaal vermogen in combinatie met nul emissies — dat mag je verwachten van de Crafter van de toekomst.

Elektrische bedrijfswagen leasen

8 jaar onderhoud en APK

Bij de e-Crafter is het onderhoud de eerste 8 jaar standaard inbegrepen (tot een maximum van 240.000 km).

Inbegrepen zijn alle voorgeschreven grote en kleine onderhoudsinspecties, periodiek vervangen van stof- en pollenfilters, verversen van remvloeistof en verplichte algemene periodieke keuringen (APK). Schadeherstel, reparaties en slijtagedelen zijn niet standaard inbegrepen.

8 jaar garantie op hoogvoltaccu

Op de hoogvoltaccu van de e-Crafter geeft Volkswagen Bedrijfswagens maar liefst 8 jaar garantie (tot een maximum van 160.000 km).
Je kunt dus rekenen op langdurige bedrijfszekerheid.

*) De opgegeven actieradius is de actieradius die tot stand is gekomen na het rijden van de testrondes volgens de geldende emissiestandaard in Europa (NEDC). In de praktijk kan de daadwerkelijke actieradius afwijken. Deze is afhankelijk van de rijstijl, de snelheid, de bandenkeuze, het gebruik van comfort- en externe functies, de buitentemperatuur, het aantal passagiers/de belading en de rijomstandigheden.

Menu

Offerte aanvraag

Volkswagen e-Crafter

Volkswagen e-Crafter

€ 42.850,-