Nieuwe Volkswagen Transporter bedrijfswagen leasen

Wil jij graag een nieuwe Volkswagen Transporter leasen? Wij kunnen jouw nieuwe bedrijfswagen direct leveren dankzij onze eigen voorraad. Klik op de Transporter die jij wilt hebben, ontdek in onze Lease Calculator de maandelijks leaseprijs en vraag in twee klikken gratis een offerte aan. De volgende dag krijg je al een vrijblijvend voorstel!  Volkswagen Transporter 2.0 TDI 6.1 L2H1 Highline DSG

Volkswagen Transporter

2.0 TDI 6.1 L2H1 Highline DSG 

Bouwjaar: 2021 | Kilometerstand: 10

Looptijd Slottermijn Per maand
72 mnd€ 10.000€ 447
60 mnd€ 10.000€ 510
Volkswagen Transporter 2.0 TDI 6.1 L2H1 Highline DSG

Volkswagen Transporter

2.0 TDI 6.1 L2H1 Highline DSG 

Bouwjaar: 2021 | Kilometerstand: 11

Looptijd Slottermijn Per maand
72 mnd€ 10.000€ 447
60 mnd€ 10.000€ 510
Volkswagen Transporter 2.0 TDI 6.1 L2H1 Highline DSG

Volkswagen Transporter

2.0 TDI 6.1 L2H1 Highline DSG 

Bouwjaar: 2021 | Kilometerstand: 10

Looptijd Slottermijn Per maand
72 mnd€ 10.000€ 447
60 mnd€ 10.000€ 510

Lease nieuwe Volkswagen Transporter

Lease nieuwe Volkswagen Transporter bij Action Lease en je bent ervan verzekerd dat je razendsnel aan het werk kan met jouw nieuwe bus. Wij hebben een eigen voorraad, waardoor de bedrijfswagens direct leverbaar zijn. Je hoeft dus niet lang te wachten, voordat de Transporter wordt opgeleverd.

Financial Lease

Heb je weleens van leasen gehoord, maar weet je niet precies hoe het in zijn werk gaat? Wij leggen het graag even (kort) aan je uit. Ga je de nieuwe Volkswagen Transporter leasen met Financial Lease, dan betaalt de leasemaatschappij de aanschafwaarde aan de dealer. De btw moet je zelf overmaken, maar krijg je weer terug bij de eerstvolgende btw-aangifte. 

Tijdens de leaseperiode betaal je een vast maandelijks bedrag. Als de lease afgelopen is, is de nieuwe Volkswagen Transporter van jou. Het grote voordeel van Financial Lease is dat je direct profiteert van fiscale voordelen als btw-teruggave, investeringsaftrek, renteaftrek en afschrijving. Nog meer weten over Financial Lease? Ga dan naar onze speciale pagina over Financial Lease. Daar hebben we alle informatie verzameld voor je.

Lease Calculator

Voor de nieuwe Volkswagen Transporter lease hebben wij bij Action Lease een heel eenvoudige methode bedacht. Je klikt op de bedrijfswagen die jij wilt leasen. Je komt dan op de pagina van de desbetreffende Transporter en ziet daar alle foto’s, specificaties én onze eigen Lease Calculator. 

Daarin staat een maandelijks bedrag voor de nieuwe Volkswagen Transporter lease. Is dat een mooi voorstel? Dan vraag je in minder dan een minuut gratis een offerte aan. Uiterlijk 24 uur later heb je al een vrijblijvend leasevoorstel ontvangen van ons.

Maandelijks bedrag nieuwe Volkswagen Transporter

Het is nog mogelijk om een aantal zaken naar eigen wens in te vullen, voordat je de offerteaanvraag verstuurt. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een aanbetaling bij de nieuwe Volkswagen Transporter lease. Die betaal je voor de lease, waardoor het vaste maandbedrag lager wordt. Hetzelfde geldt voor een slottermijn, die betaal je alleen in de laatste maand van de lease. Beide zijn niet verplicht. 

Ook de lengte van de lease van de nieuwe Volkswagen Transporter bepaal je bij Action Lease zelf. De duur van het contract heeft ook invloed op de maandelijkse kosten. Als je de hele Lease Calculator hebt ingevuld, dan kun je een vrijblijvende offerte aanvragen. Nadat je het leasevoorstel van ons hebt ontvangen, zit je nog nergens aan vast. Wil je bijvoorbeeld toch nog een andere bedrijfswagen leasen, dan is dat natuurlijk mogelijk. 

Action Lease, jouw partner in lease

Ga je de nieuwe Volkswagen Transporter leasen bij ons, dan zijn wij jouw betrouwbare en benaderbare partner tijdens de hele leaseperiode. Wij zijn opgericht voor en door ondernemers en snappen dat jij niet onnodig lang wilt wachten als je een nieuwe bedrijfswagen gaat leasen. 

Het team van Action Lease helpt je daarom op een toegankelijke en professionele manier. Wij staan voor persoonlijk contact en spreken geen ingewikkelde taal. Je mag ons bovendien tijdens de hele leaseperiode benaderen voor vragen. Dat doe je door te bellen, via de mail of WhatsApp. Je krijgt altijd een duidelijke uitleg.

Menu