Nieuwe Kipper bedrijfswagen leasen

Op zoek naar een mooie nieuwe kipper lease deal? In het uitgebreide aanbod van nieuwe bedrijfswagens van Action Lease vind je altijd de kipper die jij zoekt. Klik op de afbeelding, ontdek de leaseprijs en vraag via onze Lease Calculator gratis een offerte aan. Binnen 24 uur krijg je dan een persoonlijk leasevoorstel!Renault Master RWD T35 2.3 dCi 165 pk Kipper

Renault Master

RWD T35 2.3 dCi 165 pk Kipper 

Bouwjaar: 2021 | Kilometerstand: 100

Looptijd Slottermijn Per maand
72 mnd€ 8.500€ 464
60 mnd€ 8.500€ 530
Renault Master Heavy Duty Kipper 3500 kg trekhaak! Dubbel lucht!

Renault Master

Heavy Duty Kipper 3500 kg trekhaak! Du 

Bouwjaar: 2021 | Kilometerstand: 75

Looptijd Slottermijn Per maand
72 mnd€ 7.500€ 424
60 mnd€ 7.500€ 485
Renault Master RWD T35 2.3 dCi 145 pk Kipper

Renault Master

RWD T35 2.3 dCi 145 pk Kipper 

Bouwjaar: 2021 | Kilometerstand: 100

Looptijd Slottermijn Per maand
72 mnd€ 7.500€ 424
60 mnd€ 7.500€ 485

Nieuwe kipper leasen

Wil je een nieuwe kipper leasen? Door onze eigen voorraad hoef je bij Action Lease nooit lang te wachten, voordat je aan het werk kan met jouw nieuwe bedrijfswagen. Onze kippers zijn namelijk direct leverbaar. Bovendien gaat het aanvragen van de lease eenvoudig en snel. Hoe een nieuwe kipper leasen bij Action Lease precies werkt, leggen we daarom graag aan je uit.

Als je op de afbeelding klikt van de bedrijfswagen die jou aanspreekt, kom je op de pagina met specificaties, foto’s én onze Lease Calculator. Daarin staat het maandbedrag dat je betaalt, mocht je de nieuwe kipper leasen. Vind je dat een mooi aanbod? In twee klikken kun je dan een vrijblijvende offerte aanvragen. Uiterlijk de volgende dag krijg je een persoonlijk lease voorstel.

Maandelijkse kosten

Voordat je de offerteaanvraag verstuurt, kun je in de Lease Calculator zelf nog dingen aanpassen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de leaseperiode te veranderen. De lengte van de lease heeft invloed op de hoogte van het maandbedrag. Je kunt de maandelijkse kosten ook verlagen door een aanbetaling te doen. Die betaal je, voordat de lease van de nieuwe kipper begint. 

Ten slotte is er de slottermijn die je kunt invullen. Dit bedrag betaal je pas in de laatste maand van de lease en verlaagt eveneens het maandbedrag. Heb je de Lease Calculator helemaal ingevuld, dan kun je de aanvraag voor de offerte doen. Het voorstel dat wij jou sturen is vrijblijvend; je zit dus nooit ergens aan vast. Bovendien blijft het mogelijk om ook voor andere bedrijfswagens nog een offerte aan te vragen.

Voordelen Financial Lease

Bij Action Lease kun je de nieuwe kipper leasen met Financial Lease. De leasemaatschappij betaalt dan de aanschafwaarde, exclusief de btw. Die maak je namelijk over naar de dealer, maar krijg je bij de btw-aangifte weer terug. Als de leaseperiode afgelopen is, is de nieuwe kipper van jou. Dat is niet het geval bij bij Operational Lease, een andere vorm van leasen.

Bij Financial Lease ben je vanaf de eerste dag economisch eigenaar, waardoor je profiteert van fiscale voordelen bij de nieuwe kipper lease. Dat zijn afschrijving, renteaftrek, btw-teruggave en investeringsaftrek. Meer weten over Financial Lease? Kijk dan op onze speciale Financial Lease-pagina. Wij hebben daar alle belangrijke informatie voor je verzameld. 

Action Lease, jouw partner in lease

Ga je de nieuwe kipper leasen bij Action Lease, dan kies je voor een betrouwbare en benaderbare partner. Wij staan voor professioneel én persoonlijk contact. Omdat wij opgericht zijn door en voor ondernemers, begrijpen wij maar al te goed dat jij niet zit te wachten op ingewikkelde taal bij het leasen van een nieuwe kipper. 

Het team van Action Lease helpt je op een toegankelijke en begrijpelijke manier. Tijdens de leaseperiode kun je op elk moment je vragen aan ons stellen via WhatsApp, de mail of door te bellen. Wij garanderen je op een duidelijke manier uitleg te geven.

Menu