Nieuwe ford transit leasen

Wil jij een nieuwe Ford Transit leasen? Wij kunnen direct jouw nieuwe bedrijfswagen leveren door onze eigen voorraad. Klik op de Transit die jij graag wilt hebben, ontdek wat de maandelijks leaseprijs is en vraag via onze Lease Calculator in minder dan een minuut een vrijblijvende offerte aan. Uiterlijk 24 uur later ontvang je een persoonlijk voorstel! Ford Transit Connect 1,5TDCI 120PK Automaat Active Lang

Ford Transit Connect

1,5TDCI 120PK Automaat Active Lang 

Bouwjaar: 2021 | Kilometerstand: 176

Looptijd Slottermijn Per maand
72 mnd€ 3.000€ 330
60 mnd€ 3.000€ 380
Ford Transit Custom 320S 2.0 TDCI Sport DC 185 pk Automaat

Ford Transit Custom

320S 2.0 TDCI Sport DC 185 pk Automaat 

Bouwjaar: 2021 | Kilometerstand: 100

Looptijd Slottermijn Per maand
72 mnd€ 6.500€ 486
60 mnd€ 6.500€ 558

Lease nieuwe Ford Transit

Lease nieuwe Ford Transit bij Action Lease en je kunt razendsnel aan het werk met jouw nieuwe bedrijfswagen. Wij beschikken namelijk over een eigen voorraad. Daardoor zijn onze bussen altijd meteen leverbaar en hoef je dus nooit lang te wachten, voordat de Transit wordt afgeleverd.

Financial Lease

Ongetwijfeld heb je weleens van leasen gehoord, maar misschien weet je niet precies wat het inhoudt. Daarom leggen wij eerst even (kort) uit hoe het werk. Ga je de nieuwe Ford Transit leasen door middel van Financial Lease, dan neemt de leasemaatschappij de aanschafwaarde voor haar rekening. Zelf betaal je alleen de btw, maar die kun je bij de eerstvolgende btw-aangifte weer terugvragen.

Voor de nieuwe Ford Transit betaal je vervolgens een vast maandbedrag. Als de leaseperiode — door jou zelf gekozen — afgelopen is dan is de bus van jou. Financial Lease heeft als bijkomend voordeel dat je direct profiteert van fiscale voordelen als btw-teruggave, renteaftrek, afschrijving en investeringsaftrek. Wil je nog meer informatie over Financial Lease? Op onze speciale pagina over Financial Lease hebben we alles uitgebreid voor je op een rij gezet.

Lease calculator

Wij hebben een gebruiksvriendelijke werkwijze bedacht voor het aanvragen van een nieuwe Ford Transit lease. Allereerst klik je op de bedrijfswagen die jij graag wilt leasen. Je komt daardoor op pagina van de desbetreffende Transit en vindt daar specificaties, foto’s én de Lease Calculator van Action Lease. 

In de calculator zie je al een bedrag voor de nieuwe Ford Transit lease staan. Dat is de maandelijkse prijs die je betaalt. Aantrekkelijk voorstel? Dan kun je in minder dan een minuut gratis een offerte aanvragen. 24 uur later heb je een vrijblijvend leasevoorstel van ons gekregen. Simpel, toch?

Maandelijks bedrag nieuwe Ford Transit

Voordat je de aanvraag de deur uit doet, kun je uiteraard nog zelf dingen aanpassen. Kies bijvoorbeeld voor een aanbetaling bij de nieuwe Ford Transit lease en verlaag op die manier het maandelijkse bedrag dat je betaalt. Ook met een slottermijn, die je betaalt in de laatste maand, kun je de kosten naar beneden brengen. Zowel de slottermijn als een aanbetaling zijn optioneel. 

Ten slotte mag je bij Action Lease zelf de lengte van de leaseperiode kiezen. Die heeft namelijk ook invloed op de hoogte van het maandbedrag. Heb je de Lease Calculator helemaal ingevuld, dan kun je de offerteaanvraag indienen. Vervolgens krijg je een vrijblijvend voorstel van ons voor de nieuwe Ford Transit lease. Je zit dan nog nergens aan vast. Stel dat je liever een andere bus wilt leasen, dan is dat nog mogelijk. 

Action Lease, jouw partner in lease

Ga je de nieuwe Ford Transit leasen bij Action Lease, dan garanderen wij jouw benaderbare en betrouwbare partner te zijn tijdens de hele leaseperiode. Wij zijn opgericht voor en door ondernemers en begrijpen dat jij bij de lease van een nieuwe bus niet onnodig wilt wachten. 

Ons team helpt je daarom op een toegankelijke én professionele wijze. Wij staan voor persoonlijk contact en spreken geen ingewikkelde taal. Zelfs na het afsluiten van de lease kun je ons bereiken voor al jouw vragen. Dat doe je via de mail, WhatsApp of door te bellen. Wij garanderen je een begrijpelijke uitleg.

Menu