NIEUWE FORD BEDRIJFSWAGEN LEASEN

Wil jij een mooie nieuwe Ford bedrijfswagen lease deal? In onze voorraad bedrijfswagens vind je altijd een bus die past bij jouw bedrijf. Klik op de Ford die jij mooi vindt en vraag via onze Lease Calculator eenvoudig en snel een offerte aan. Uiterlijk 24 uur later heb je al een persoonlijk voorstel ontvangen voor het leasen van de nieuwe Ford bedrijfswagen. Waar wacht je nog op? Ford Transit Connect 1,5TDCI 120PK Automaat Active Lang

Ford Transit Connect

1,5TDCI 120PK Automaat Active Lang 

Bouwjaar: 2021 | Kilometerstand: 176

Looptijd Slottermijn Per maand
72 mnd€ 3.000€ 330
60 mnd€ 3.000€ 380
Ford Transit Custom 320S 2.0 TDCI Sport DC 185 pk Automaat

Ford Transit Custom

320S 2.0 TDCI Sport DC 185 pk Automaat 

Bouwjaar: 2021 | Kilometerstand: 100

Looptijd Slottermijn Per maand
72 mnd€ 6.500€ 486
60 mnd€ 6.500€ 558

Nieuwe Ford bus lease

Bij de nieuwe Ford bus lease moet alles kloppen, vinden wij. Daarom hebben wij een eigen voorraad bedrijfswagens, waaronder een nieuwe Ford Transit Custom. De bedrijfsauto’s uit ons aanbod zijn allemaal direct leverbaar, waardoor jij er razendsnel mee aan de slag kan.

Wat is Financial Lease?

Je hebt misschien weleens gehoord van Financial Lease, maar wat houdt het precies in? Dat leggen we graag aan je uit. Kort gezegd betaalt de leasemaatschappij de aanschafwaarde van de nieuwe Ford bedrijfswagen, jij maakt zelf de btw over (maar krijgt die weer terug bij de eerstvolgende aangifte). Vervolgens betaal je gedurende de leasetermijn elke maand een vast bedrag. Als de periode afgelopen is, is de Ford helemaal van jou.

In tegenstelling tot Operational Lease ben je bij Financial Lease meteen economisch eigenaar van de nieuwe Ford bedrijfswagen. Je profiteert daardoor van fiscale voordelen als afschrijving op de balans, btw-teruggave, renteaftrek en investeringsaftrek.

Nieuwe Ford Transit lease

De nieuwe Ford bus lease aanvragen bij Action Lease is heel simpel. Je klikt op de afbeelding van de Ford die jou het meeste aanspreekt. Je komt dan op de pagina met alle foto’s, specificaties en ziet daar ook onze eigen Lease Calculator.

Daarin staat het maandelijkse bedrag dat je betaalt voor de nieuwe Ford bedrijfswagen lease. Vind je dat een mooi voorstel, dan vraag je in twee klikken een offerte aan. 24 uur later heb je al een vrijblijvend voorstel van ons gekregen voor jouw nieuwe Ford bus. 

Maandbedrag Ford bedrijfswagen

Voordat je de aanvraag verstuurt, kun je nog een aantal dingen zelf aanpassen in de Lease Calculator. Door een aanbetaling te doen verlaag je bijvoorbeeld het bedrag dat je iedere maand betaalt voor de nieuwe Ford bedrijfswagen lease. Hetzelfde geldt voor de slottermijn, die je aan het einde van het leasecontract overmaakt. Zowel een aanbetaling als slottermijn zijn optioneel en dus niet verplicht. 

Ook kun je de leaseperiode van de bus nog aanpassen. Dat heeft ook invloed op de hoogte van het maandbedrag dat je gaat betalen. Natuurlijk is het leasevoorstel dat je krijgt van ons na je aanvraag vrijblijvend. Je zit nergens aan vast en kan altijd voor meerdere andere nieuwe bedrijfswagens offertes aanvragen. 

Action Lease, jouw partner in lease

Ga je de nieuwe Ford bedrijfswagen leasen bij Action Lease, dan zullen wij jouw betrouwbare en benaderbare partner zijn gedurende de hele leaseperiode. Wij zijn voor en door ondernemers opgericht en snappen daardoor als geen ander dat je niet zit te wachten op ingewikkelde taal als je een nieuwe bus gaat leasen. 

Wij staan voor persoonlijk en professioneel contact en helpen je tijdens de hele leaseperiode als je vragen hebt. Je kan ons altijd benaderen via WhatsApp, de mail of per telefoon. Een heldere en duidelijke uitleg krijg je altijd van ons.

Menu